Hos Jernved Mejeri laver vi hjemmelavet gammeldags kærnet smør, efter gamle traditioner hvor den friske fløde syrnes i minimun 24 timer.
Vores gammeldags kærnet smør har en helt fantastisk smag, og er for dig der sætter pris på kvalitet.
Vores smør fremstilles af fløde der syrnes med mælkesyrebakterier. Fløden syrner i min 24 timer, hvorved den gode syrlige og aromatiske smag i smørret fremkommer.
Efter syrning kærnes smørret ud og der tappes Gammeldags kærnemælk, som er et biprodukt af smørret
Da smør er et rent naturprodukt vil konsistensen afhænge af årstiden, således at smørret om vinteren er mere hårdt, og blødere om sommeren.
Smørret har en fedtprocent på 81.
Smørret pakkes i 250 grams pakninger, eller i 10 kg blokke.
Bør opbevares ved maks 5℃
Jernved Mejeri A/S
Ole Jørn Frederiksen
Torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 09.00 - 13.00
Se åbningstider for helligedage
Lukket alle helligdage